kamer

Onze kamers

Internaat de Mix beschikt over een spiksplinternieuw gebouw dat gelegen is op de site van GO! Next Expertenonderwijs in de Elfde-Liniestraat. Op onze groene campus hebben wij plaats voor 150 interne leerlingen verspreid over 3 verdiepingen met telkens 50 kamers.

 

Iedere interne leerling van internaat de Mix heeft een eigen kamer met persoonlijke sleutel.

Alle kamers zijn bemeubeld met een kast, bureau en stoel, koelkast, bed en wasbak. 

Drinken en versnaperingen op de kamer zijn toegelaten.

Laptop of computer mogen, behalve na slaaptijd.

Onze kamers

Internaat de Mix beschikt over een spiksplinternieuw gebouw dat gelegen is op de site van GO! Next Expertenonderwijs in de Elfde-Liniestraat. Op onze groene campus hebben wij plaats voor 150 interne leerlingen verspreid over 3 verdiepingen met telkens 25 kamers. Je bevindt je hier bovendien op wandelafstand van de leslokalen, het zwembad, het park en de bioscoop.

Iedereen krijgt bij internaat De Mix zijn eigen kamer met persoonlijke sleutel. Alle kamers zijn bemeubeld met een kast, bureau en stoel, koelkast, bed en wasbak. Drinken en versnaperingen op de kamer zijn toegelaten. Laptop of computer mogen, behalve na slaaptijd.

kamer

Faciliteiten

Van gemeenschappelijke leefruimtes met terras, het groene binnenplein tot de dagverse maaltijden van de hotelschool:
hier ontdek je al onze faciliteiten ...

Faciliteiten

Van gemeenschappelijke leefruimtes met terras, het groene binnenplein tot de dagverse maaltijden van de hotelschool: hier ontdek je al onze faciliteiten

Gemeenschappelijke ruimtes

Op de benedenverdieping vind je onze Hang Out: onze polyvalente speelruimte, een gezellige gang met banken en zetels en een refter/ studiezaal. Ook op de half overdekte binnenkoer is het bij warmer weer fijn samenzijn.

Op elke verdieping is er een leefruimte met kitchenette waar de internen kunnen vertoeven met de mede-internen van hun groep alsook een multifunctionele ruimte.

Vrije tijd

Na schooltijd krijgen de internen toegang tot de speel- en leefruimtes. Het internaat beschikt over voldoende gezelschapsspelen en ontspanningsmogelijkheden zoals tafeltennis, kicker, tv kijken... . We gaan regelmatig 's avonds voetballen, sporten, naar het park of knutselen. Op woensdagnamiddag voorzien we activiteiten. Op regelmatige basis organiseren we een speciale uitstap naar bijvoorbeeld Center Parcs, de bioscoop, bowling of een pretpark.

Maaltijden

Ons keukenteam zorgt, in samenwerking met GO! Next hotelschool, voor dagverse maaltijden. Als ontbijt voorzien we een ruime keuze die in buffetvorm wordt aangeboden. Het warme middagmaal wordt door de leerlingen van GO! Next hotelschool in de gloednieuwe grootkeuken bereid voor de interne leerlingen. Iedere avond worden er boterhammen met beleg voorzien, daarnaast staan er regelmatig verse pistolets en slaatjes, gemaakt door de bakkerij- en slagerij- afdeling op het menu.

gemeenschappelijke ruimtes
refter
gang
internaat-avond

Omgeving & bereikbaarheid

Ons internaat is centraal gelegen, op wandelafstand van de binnenstad en andere voorzieningen zoals het stedelijk zwembad, de bioscoop, het Kapermolenpark, de schaatsbaan, het skatepark...

 

Het internaat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt vlak voor ons gebouw en het is 20 minuten wandelen naar het treinstation. 

Omgeving & bereikbaarheid

Ons internaat is centraal gelegen, op wandelafstand van de binnenstad en andere voorzieningen zoals het stedelijk zwembad, de bioscoop, het park, de schaatsbaan, het skatepark...

 

Het internaat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.  De bus stopt vlak voor ons gebouw en het is 20 minuten wandelen naar het treinstation. 

internaat-avond
de-Mix_RGB_logo_kader_neg

Adres

Elfde-Liniestraat 20
3500 Hasselt

Contactgegevens

Info@de-mix.be
011 25 65 88

Volg ons

Scroll naar boven