Team

isabelle de Operé

Isabelle de Operé

Internenbegeleiding
IMG-20210627-WA0013

Frieda Cater

Opvoedster
veerle reymen

Veerle Reymen

Opvoedster
hilde groven

Hilde Groven

Opvoedster
Sara witters

Sara Witters

Opvoedster
Jo mees

Jo Mees

Opvoeder
Eline

Eline Denyft

Opvoedster
guy geurts

Guy Geurts

Opvoeder
AvatarMaker

Nik Michiels

Opvoeder
Avatar ronny

Ronny Neskens

Opvoeder
Guido

Guido Wampers

Opvoeder
AvatarMaker (1)

Ilona Venken

Opvoedster
wendy daniels

Wendy Daniels

Beheerder

Dagindeling

07u00
Wekken , wassen, kamer in orde brengen
07u45
Ontbijt
08u00
Vertrek naar school
17u30
Avondmaal
18u10
Klaarmaken voor studie
18u15
Begin avondstudie
19u45
Einde studie - avondsnack
20u00
Vrije tijd
21u30
Kamertijd 1e graad
22u00
1e graad lichten uit, kamertijd 2e graad
22u30
2e graad lichten uit, kamertijd 3e graad
23u00
3e graad lichten uit

Maaltijden

Ons keukenteam zorgt, in samenwerking met GO! Next hotelschool, voor dagverse maaltijden.

Bij het ontbijt zorgen we voor een ruime keuze die in buffetvorm wordt aangeboden.

Het warme middagmaal wordt door de leerlingen van GO! Next hotelschool in de gloednieuwe grootkeuken bereid voor de interne leerlingen.

Iedere avond worden er boterhammen met beleg voorzien, daarnaast staan er regelmatig verse pistolets en slaatjes, gemaakt door de bakkerij- en slagerij-afdeling op het menu.

Vrije tijd

We vullen onze vrije tijd samen op een fijne en betrokken manier in. We spelen in op de vragen van de interne leerlingen om het vrijetijdsaanbod uit te werken.

De internaatwerking maken we samen. We geven internen inspraak in bijvoorbeeld ontspanning, activiteiten, catering, ...  door de oprichting van de internenraad.

Kostprijs

De dagprijs bedraagt €22 en omvat de huur van de kamer, het gebruik van de maaltijden, de ontspanningsfaciliteiten en een aantal terugkerende activiteiten zoals zwemmen en schaatsen. Bij uitzonderlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld daguitstappen, bowlen, bioscoop.. vragen we een extra bijdrage. Deze proberen we steeds te beperken en communiceren we op voorhand. Uiteraard is deelname niet verplicht.

We vragen een voorschot van €300.00 (dat u op het einde van het schooljaar integraal terugkrijgt mits geen openstaande facturen en de kamer netjes achtergelaten wordt).

De huur voor de badge bedraagt €20.00 per jaar.


Vraag hier meer info  >

FAQ

Kamers

Iedereen heeft een eigen kamer?

We vragen om de kamers netjes te houden en de vloer vrij te maken van spullen. Wij voorzien een poetskracht die de vloer en wastafel schoonmaakt. Het overige onderhoud gebeurt door jezelf.

Op het einde van augustus voorzien we enkele dagen om de kamer te komen inrichten. De exacte data worden steeds meegedeeld.

Wij voorzien een bed, een bureau, stoel en een vuilbakje. Je zorgt zelf voor beddengoed (kussen, donsdeken, matrasbeschermer), slippers, een badjas, toiletgerief en wat decoratiespullen om de kamer gezellig te maken.

Ja, let wel enkel op het voorziene prikbord kan je posters of foto's ophangen.

Neen, dat mag wettelijk niet, we bewaren je medicatie graag voor jou.

De wasbak en de vloer worden door ons schoongemaakt. We vragen van jullie dat de vloer altijd vrij is en de kamer netjes opgeruimd is.

Maaltijden

Iedere kamer beschikt over een kleine koelkast waar je eten en drinken in kan bewaren.

Voor elke vakantie of stageperiode maak je de koelkast volledig leeg en schakel je het toestel uit. We willen niet dat er etenswaren achterblijven en deze kunnen bederven. In de gemeenschappelijke leefruimte op elke verdieping kan je kleine bereidingen maken. Hou ook rekening met je gezondheid en breng niet enkel ongezonde etenswaren mee.

Toelatingen

Wij vragen je ouders om dit ten laatste de voorafgaande maandag schriftelijk of per mail aan te vragen via een formulier 'aanvraag voor een toelating'. De beheerder keurt deze aanvraag goed. Let wel, je dient steeds te verifiëren of de toelating in orde is alvorens je vertrekt.

Vrije tijd

In samenspraak met je ouders is het mogelijk om je activiteiten te blijven beoefenen. Dit kan je doorgeven door middel van het formulier 'permanente toelating', ook hiervoor is de goedkeuring van de beheerder nodig.

Studie

Dat is afhankelijk van je studiegroep. We voorzien een educatief aanbod van bijvoorbeeld sensibilisering, preventie, een funboekje, strips, een herhaling, leren van en aan elkaar...

Werking

Bij voldoende interesse stellen wij het internaat open op zondagavond. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 14.00 per zondag. De bedoeling is dat je voor een heel schooljaar inschrijft. Op zondagavond komen we binnen tussen 20u en 22u.

Je kan je GSM blijven gebruiken in het internaat. Er zijn wel twee belangrijke uitzonderingen: tijdens de studiemomenten en aan tafel bellen we niet.

Tijdens het middagmaal houden we ons aan de regels en afspraken zoals die gemaakt werden met GO! Next hotelschool.

Neen, wij hebben geen wasmachine ter beschikking. Je vuile was dient in het weekend meegenomen te worden naar huis.

Reglement

regelement

Reglement Internaat de Mix

Het schoolreglement is digitaal beschikbaar op deze pagina. Lekker makkelijk én milieuvriendelijk. Je klikt gemakkelijk door naar de pagina die jij nodig hebt.

Vind je niet wat je zoekt? Gebruik dan zeker de zoekfunctie.

de-Mix_RGB_logo_kader_neg

Adres

Elfde-Liniestraat 20
3500 Hasselt

Contactgegevens

Info@de-mix.be
011 25 65 88

Volg ons

Scroll naar boven